Asztalfoglalás

058_Hangulat_jk

book-online-icon


A lakásétterem, mint új műfaj?

Végtelenül nagy öröm számunkra, hogy az általunk vízionált “stílusos vidéki lakásétterem” a PalKonyha már egy ideje – igaz folyamatosan csiszolgatva – szinte teljesen betalált abba a ritmusba amit megálmodtunk magunknak. Minden héten szerdán felkerekedünk, elmegyünk a henteshez, zöldségeshez, piacra a csoda alapanyagokért. Csütörtökön már kenyereket dagasztunk, készülődünk, hogy a hétvégén (péntek-szombat) kinyithasssuk az otthonunk és a szívünk ajtaját és főzhessünk nektek.

Miért fontos tudnod, hogyan is működünk?

Hálás szívvel figyeljük a felfokozott érdeklődést, és igyekszünk is megfelelni a kihívásoknak, de néhány fontos dolgot szeretnénk ha tudnál, mielőtt elhatározod kipróbálsz egy lakáséttermet.

Talán a legfontosabb, hogy ugyan van konyha, szék, asztal, tányér, evőeszköz, még kávégép is. És persze még rengeteg eszköz, pont mint egy éteremben. Viszont NINCS étlap, felszolgáló, személyzet, szakács, szabályok. VAN viszont felszabadult családias légkör, otthonos hangulat, jókedv, lazsaság, finom falatok, barátság. 

Lakás=étterem. Ebben minden benne van, hiszen a saját otthonunkban fogadunk Benneteket. A lakásunk hétévén étteremmé változik, a többi napon pedig az otthonunk. 

Pont úgy működünk, mint amikor meglátogatjátok a vidéki rokonokat. Mindenki várja a találkozást. Ti lelkesen készülődtök, utaztok, érkeztek. A vendéglátóitok sütnek, főznek, hogy felkészülten várjanak Benneteket. Igyekeznek mindent megtenni, hogy az együtt eltöltött idő kedves emlék maradjon mindenkinek. Pont így működönk mi is. Szeretünk felkészülni az érkezésetekre. Tudni szeretnénk mikor érkeztek, mit szeretnétek megkóstolni, hogyan tudunk a kedvetekben járni. 

Ahhoz hogy ezek a találkozások gördülékenyen, és a lehető legjobb hangulatban teljenek, kérünk Benneteket segítsétek a munkánkat azzal, hogy érkezés előtt tájékozódtok honlapunkon, megtekintitek aktuális kínálatunkat, és foglalásotokat ezek után ONLINE teszitek meg! 

Nagyon köszönjük hogy ezt elolvastad, és hatalmas szeretettel várunk Téged egy közös lassulásra Palkonyán!

Zoli és Vera, valamint a lányok Jutka, Szilvi


PALKONYHA A BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK FIGYELEMBE VÉTELÉVEL JELENLEG AZ ALÁBBI MENETREND SZERINT FOGAD VENDÉGEKET:

A PALKONYHA NYITVA TARTÁSA 2020. ÁPRILISTÓL

SZERDA-CSÜTÖRTÖK:
Konyha ezeken a napokon csak előzes bejelentkezésre.

PÉNTEK
19:00-22:00: Palkonyha vacsora menü (bejelentkezésre)

SZOMBAT
09:00-10:30: Falusi reggeli (bejelentkezésre)
*12:00-16:00 Palkonyha Pizza Brunch, 3-fogásos bistro menü napi ajánlat szerint
(*csak előre meghírdetett napokon)
19:00-22:00: Palkonyha vacsora menü (bejelentkezésre)

VASÁRNAP: 
09:00-10:30: falusi reggeli (bejelentkezésre)
*12:00-16:00 Palkonyha Pizza Brunch, 3-fogásos bistro menü napi ajánlat szerint
(*csak előre meghírdetett napokon)

(HÉTFŐN és KEDDEN pihenünk, a Panzió is zárva van.)
Köszönjük kedves együttműködéseteket a foglalások leadásakor.


GYIK: Mivel nem étterem vagyunk, ezért kérlek olvasd át a foglalás menetéről szóló néhány gyakori kérdést.

  • Elég érkezés előtt telefonon foglalni? Nem. Lakásétterem vagyunk, személyre szabottan főzünk. Mindent frissen készítünk és annyi adagot, ahány foglalásunk van. Foglalj ezért írásban, min.1-2-nappal a tervezett érkezésed előtt.
  • Minden hétvégén főztök? Általában igen, de kizárólag előzetes foglalásra készítjük el az ételeket.
  • Ebédelni tudunk jönni? Sajnos a falusi pezsgős reggeli annyira elhúzódik, hogy az ebéd menüre nem tudunk felkészülni, ezért megszűntettük, és csak vacsora menü van.
  • Gyerek menü van? Külön menü nincs, de általában megoldjuk. Az 5-fogásos degusztációs menü 2,5-órás időtartama tapasztalataink szerint a gyerekek számára nem túl izgalmas, ezért ha lehet ne gyerkőcökkel érkezzetek erre a programra.
  • Vega, vegán, glutés, laktóz és egyéb érzékenységek. Előzetes egyeztetés szerint bizonyos szintig rugalmasak vagyunk. Ha viszont csak a helszínen tudjuk meg nem tudjuik megoldani.
  • Érkezhetek spontán, online foglalás nélkül is? Sajnos erre nem vagyunk felkészülve. Egyes tematikus rendezvényeinken, pizza brunchokon, vagy fesztiválok alkalmával nem szükséges foglalás. Ezen időpontokról weboldalunkon és a facebookon adunk tájékoztatást.
  • Tudok étlapról választani? Nem. Minden nap csak egyféle menüt készítünk, de minden kívánságra nyitottak vagyunk ha azt előzetesen egyeztetjük.
  • Ha bármilyen további kérdésed van keress a 06 30 630 0401-es számon.