Wellness

IMG_8369

A varázslatos borvidéki táj fantasztikus program lehetőségeket kínál a hozzánk látogatóknak.

Az aktív programok után pedig jól esik egy kis pihenés, wellness szolgáltatásaink – előzetes időpont egyeztetéssel – vendégeink rendelkezésére állnak.

A Palkonyha gasztro-élményműhely, nem wellness szálláshely, ezért wellness szolgáltatásainkat a szállásdíj nem tartalmazza!


KÜLTÉRI MEDENCE

Új épületünk napozó teraszán kialakított medencénkben kellemesen fűtött víz, és csodás csend és nyugalom várja tavasztól őszig a pihenni vágyókat.


FÜRDŐDÉZSA

Próbálja ki új fatüzelésű kültéri fürdődézsánkat, és gyönyörködjön a csillagos égben hallgassa a madarak énekét a forró vízben lassulva, közben jó villányi borokat kortyolgatva!

Időpont egyeztetés szükséges!


PRIVÁT PIHENŐSZOBA

Előzetes időpont foglalásra FINN SZAUNA, valamint relaxációs SVÉD MASSZÁZS időpontok is foglalhatók.

Ez a különleges masszázs a kelet és a nyugat találkozásából jött létre. Elemeit tekintve a svédmasszázson alapul, de erősen hat rá a polinéz masszázsok áramló stílusa. Lassú, mégis intenzív, de nem túl erős masszázs, mely lehetővé teszi az izmoknak a lazulást és az oldódást. Személyre szabott, alapvetően egy olajos, teljes testmasszázs, melynek célja a megfáradt izmok masszírozása által a test feltöltése, a lélek harmonizálása, a testben lévő feszültségek oldása, a túlterhelt állapot megszüntetése. Olaj helyett sima masszázskrémmel is kérhető.

Árak információk az online foglalási modulban vagy a helyszínen.


KERÉKPÁR és E-BIKE BÉRLÉS

Új szolgáltatásunknak köszönhetően fedezze fel kétkeréken a Villányi borvidék csodálatos kerékpáros útvonalait. A klasszikus kerékpárok mellett immár elektromos kerékpárok is elérhetőek. Foglalás a korlátozott kapacitások miatt lehetőség szerint már a szállásfoglaláskor, vagy legalább 48-órával tervezett használat előtt.

Árak infók érdeklődésre.

TECHNIKAI OKOKBÓL EZ A SZOLGÁLTATÁS ÁTMENETILEG SZÜNETEL


FOGLALÁS ITT!