Wellness

IMG_8369

A varázslatos borvidéki táj fantasztikus program lehetőségeket kínál a hozzánk látogatóknak.

Az aktív programok után pedig jól esik egy kis pihenés, wellness szolgáltatásaink – előzetes időpont egyeztetéssel – vendégeink rendelkezésére állnak.

A Palkonyha gasztro-élményműhely, nem wellness szálláshely, ezért wellness szolgáltatásainkat a szállásdíj nem tartalmazza!


KÜLTÉRI MEDENCE

Új épületünk napozó teraszán kialakított medencénkben kellemesen fűtött víz, és csodás csend és nyugalom várja tavasztól őszig a pihenni vágyókat.

Nyitva tartás minden nap 08.00-20.00. (szezonális szolgáltatás)


FÜRDŐDÉZSA

Próbálja ki új fatüzelésű kültéri fürdődézsánkat, és gyönyörködjön a csillagos égben hallgassa a madarak énekét a forró vízben lassulva, közben jó villányi borokat kortyolgatva!

Árak és időpont egyeztetés a helyszínen.

A fürdődézsa felfűtéséhez idő kell, ezért használatát kérjük egy nappal korábban jelezni szíveskedjenek.


SZAUNA, MASSZÁZS

Előzetes időpont foglalásra FINN SZAUNA, valamint relaxációs SVÉD MASSZÁZS időpontok is foglalhatók új pihenő szobánkban.

Árak információk az online foglalási modulban vagy a helyszínen.


KELLYS E-BIKE BÉRLÉS

Új szolgáltatásunknak köszönhetően fedezze fel kétkeréken a Villányi borvidék csodálatos kerékpáros útvonalait. Prémium kategóriás elektromos kerékpárok bérelhetők. Foglalás a korlátozott kapacitások miatt lehetőség szerint már a szállásfoglaláskor, vagy legalább egy nappal a tervezett használat előtt.

Ár: 15.000,-Ft/nap


FOGLALÁS ITT!