Galerie

Palkonyha, Panzió, Speiz - szobák

Képek megújult szobáinkról. A panzió két épületből áll, az új épületben új kadallós superior szobákkal bővültünk, a régi szobákat felújítottuk, új fürdőszobákat építettünk.

77 Fotos

A Michelin csillagos vacsora...

Újra együtt! Nagy élmény volt tegnap Tiago Sabarigo – Chef michelin csillagos konyhájában Essência Restaurant – Tiago & Éva étteremben ezzel a remek csapattal együtt főzni. Közel 60 vendég köztük az oszkár díjas Emma Stone és Willem Dafoe is megkóstolta a PalKonyha, falusi finomságait és Triflafater szarvasgombáit. Remek este volt, köszi a meghívást chef!

36 Fotos

SisterAct & the Boys - Dupla koncert

A Tóth lányok, Gabi és Vera már sokszor énekeltek együtt a színpadon és rendszerint hatalmas hangulatot varázsoltak. Egy kis babázós szünet után visszatért a Sister Act akusztikus műsor formájában a Tóth Vera Quartet kíséretében. Krausz Gábor és Pauli Zoli főzött, Vera és Gabi pedig egy közös kiskoncertet adott a Palkonyha pódium színpadán. Ötfogásos vacsorával, borkóstolóval egybekötött varázslatos két este volt, ahol nemcsak a test, de a lélek is jóllakott.

168 Fotos

Palkonyha - Pódium

A bor-, a gasztronómia-, valamint a művészetek találkozása csodás hármas hangzatban Palkonyán a Villányi borvidék legszebb gasztro falujában a PalKonyha Panzió Speiz teraszán.

92 Fotos

Kenyér illata mini - 2020

Immár hagyományos módon idén is megrendeztük – bár kicsit csúsztatott időpontban – a Kenyér Illata eseményt. Sok kedves kovász rajongó vett részt az eseményen ahol egész nap workshopokkal-, este folyékony kenyér címmel exkluzív sörvacsorával készültünk. A vacsora után Tóth Vera adott pódium koncertet a kertben. Csoda volt ismét, folytatása következik.

46 Fotos

Palkonyha foglalás - A koktél party

Összehoztuk Magyarország legmenőbb sztár séfeit és bártendereit, hogy rendhagyó módon egy italokkal kísért menüsort mutassanak be a közönségnek. A kreativitásnak csak a képzelet szabott határt! A séfek kreációi által inspirált koktélokkal kísért gourmet ételsor egészen egyedi élményt okozott a közönségnek.

41 Fotos

Hú!SVÉT extrákkal 2019

Mindent beletettünk: szívünket-lelkünket, finom ételeket, csodálatos borokat, szórakoztatást és művészetet. Jó volt együtt. Keressétek meg magatokat Szindbád képein!

309 Fotos

A kenyér illata Palkonyán

Egy szuper rendezvény képekben. Egy nap a kenyér jegyében, pék workshopok, gourmet borvacsora, sztár pékek-, sztár séfek a portán. Folytatása következik!

201 Fotos

Megnyílt a Palkonyha Speiz

Egy vidám termelői találkozóval és kóstolóval megnyitotta kapuit a Palkonyha-Speiz. Helyi értékeink egy helyen megvásárolhatók.

45 Fotos

Hú!SVÉT 2018

Palkonya ismét a vidéki gasztronómia fővárosa lehetett. Minden eddiginél több kiállítóval, de a szokásos családias hangulattal készült Palkonya az idei Hú!SVÉT rendezvényre április 14-15-én. A 15 palkonyai helyszínen több mint 40 kiállító várta a látogatókat.

109 Fotos

Zsirai borvacsora Palkonyán

November 18-án egy egészen különleges, borvidékeken átívelő vacsoraestet szerveztünk Palkonyán. Vendégünk Zsirai Kata volt, aki Mádi, somlói és Palkonyai borokat mutatott be a vacsora során.

34 Fotos

Palkonyha esküvő

Örömmel vállaljuk kisebb (50-80-fős) esküvők megszervezését. Igazi falusi vintage hangulat finom borokkal és regionális szezonális ételekkel.

125 Fotos

Gourmet burger és sör hétvége

Nagyon köszönjük Nektek, hogy ennyien eljöttetek hozzánk a hétvégén, és részvételetekkel megerősítettetek bennünket a minőség iránti elköteleződésünkben. Szívből örülünk, hogy értékelitek törekvéseinket, folytatjuk!

38 Fotos

Hú!SVÉT+SWEET Palkonyán (2017)

Köszönjük, hogy ennyien velünk voltatok idén is Palkonyán a SVÉT szezon nyitó közönség találkozóján! Keressétek meg magatokat a képeken, és osszátok meg ti is ismerőseitekkel ezt a hangulatot!

139 Fotos

Szarvasgomba vacsora

Egy exkluzív borvacsora Kiss Gábor boraival és Hárságyi Balázs palkonyai szarvesgombáival. Vendég séf Ruprecht László.

13 Fotos

Palkonyha, a falu ízei...

Egy új színfolt a Villányi borvidék gasztronómiai kínálatában. Egy falusi lakásétterem, delikátesz üzlet, és mikro pékség... Képek: Szindbád és saját

350 Fotos

Belépett az életünkbe az új szerelem a „SÜTIKE” avagy kis falusi sütiműhelyünk, ahol minden pitébe belesütünk minden szeretetet és gondoskodást, hogy Te csak mosolyogj.

19 Fotos

Palkonyha - Nyári hangulatok

Igazi belassulás, chill terasz, kertmozi kényelmes babfotelekből a teraszon, burgerek és raclette sajt sütés ez a PalKonyha nyáron. Képek: Szindbád

38 Fotos

A falu

Képek Palkonyáról, templom, szőlőhegyi kápolna, pincefalu, és a porta.

31 Fotos

Hú!SVÉT+7 a PalKonyhán (2016)

Húsvét után egy héttel STÍLUSOS VIDÉKI ÉTTEREMEK, udvarházak, műemlék pincék, családi pincészetek készülődnek sok szeretettel, hogy finom borokkal, kemencés és grill ételekkel, házi süteményekkel, programokkal kényeztessék vendégeiket.

50 Fotos

Hú!Svét+7 Palkonyán, 2015. április 11.

Napsütés, bor, gasztró, nyüzsgés Palkonyán a Stílusos Vidéki Éttermiség szezon nyitó rendezvényén.

59 Fotos

Elnöki látogatás Palkonyán

Áder János köztársasági elnök úr látogatása a Fecskeházban és Palkonyán.

37 Fotos